Lipoti o Su'esu'ega a Tagata Fa'atau: Fa'amatalaga Au'ili'ili ole Mana'oga Maketi ma le Fa'atauga o Oloa Cashmere

Fa'amatalaga Au'ili'ili ole Manaoga Maketi ma le Fa'atauga o Oloa Cashmere
O oloa Cashmere ose ituaiga ta'uta'ua maualuga i le va o tagata fa'atau i tausaga talu ai, ma ua fa'aaogaina lautele ma fa'atau atu i maketi i totonu ma atunu'u.Ae peitai, o le a le tele o le maketi mo oloa cashmere, ma o a manaoga o tagata faatau ma masaniga taumafa?O lenei tusiga o le a faʻatautaia se suʻesuʻega auʻiliʻili ma auʻiliʻiliga o nei mataupu, ma le faʻamoemoe e tuʻuina atu faʻamatalaga mo fomaʻi ma tagata faʻatau.

Tala'aga su'esu'e
O lenei su'esu'ega na fa'atonuina e le matou kamupani e fa'atino ai se su'esu'ega o fesili i tagata fa'atau oloa cashmere i le atunu'u atoa, ma e 500 le aofa'i o fesili sa'o na aoina.Ole su'esu'ega e tele lava ina aofia ai auala fa'atau, fa'atauga fa'atau, tau fa'atau, filifiliga fa'ailoga, fua fa'atatau o tau o oloa, ma isi vaega o oloa cashmere.

I'uga o su'esu'ega
Fa'atauga auala mo oloa cashmere
O fa'ai'uga o su'esu'ega o lo'o fa'aalia ai o auala autu mo tagata fa'atau e fa'atau ai oloa cashmere o luga ole laiga i luga ole laiga, e sili atu i le 70%, ae o le vaega o faleoloa fa'atau tino ma fa'atauga fa'atau e fai si maualalo.Pe a faʻatau oloa cashmere, e sili atu le faʻaogaina o tagata faʻatau e filifili faleoloa faʻailoga aloaʻia poʻo faʻasalalauga e-pisinisi tetele o faʻailoga lauiloa.

Fa'atau fa'atele o oloa cashmere
E tusa ai ma le tele o faʻatauga o oloa cashmere, o faʻamaumauga o suʻesuʻega o loʻo faʻaalia ai o le tele o tagata faʻatau e faʻatau oloa cashmere 1-2 taimi i le tausaga (54.8%), ae o tagata faʻatau e faʻatau oloa cashmere 3 taimi pe sili atu i le tausaga e naʻo le 20.4%.

Fa'atauga tau o oloa cashmere
O faʻaiʻuga o suʻesuʻega o loʻo faʻaalia ai o le averesi o tau faʻatau o oloa cashmere o loʻo i le va o le 500-1000 yuan, faʻamaumauga mo le maualuga maualuga (45.6%), sosoo ai ma le 1000-2000 yuan range (28.4%), ae o le tau i luga atu o 2000 yuan tala. mo se vaega maualalo (itiiti ifo i le 10%).

Filifiliga Fa'ailoga
O faʻaiʻuga o suʻesuʻega o loʻo faʻaalia ai e sili atu le naunau o tagata faʻatau e filifili faʻailoga lauiloa pe a faʻatau oloa cashmere, e tusa ma le 75.8%.Ole vaega ole filifiliga mo fa'ailoga e le o iloa ma fa'ailoga niche e fai si maualalo.

fua fa'atinoga o tau o oloa
Pe a faʻatau oloa cashmere, o le mea sili ona taua mo tagata faʻatau o le tau o le faʻatinoga o le oloa, faʻamaumauga mo le 63.6%.O le lona lua o le lelei o oloa ma le fa'aogaina o le vevela, fa'amauina mo le 19.2% ma le 17.2%.O le fa'ailoga ma foliga vaaia o lo'o i ai se aafiaga la'ititi i tagata fa'atau.

E ala i lenei su'esu'ega a tagata fa'atau oloa cashmere, e mafai ona tatou faia fa'ai'uga nei:

  • 1. O fa'atauga i luga ole laiga o oloa cashmere e sili atu ona fiafia i ai tagata fa'atau, ae o le vaega o faleoloa fa'atau tino ma fa'atauga fa'atauga o oloa cashmere e fai si maualalo.
  • 2. O le tele o tagata fa'atau e fa'atau oloa cashmere 1-2 taimi i le tausaga, ae to'aitiiti tagata fa'atau fa'atau oloa cashmere 3 taimi pe sili atu i le tausaga.
  • 3.O le tau faʻatau faʻatau o oloa cashmere o loʻo i le va o 500-1000 yuan, ma o tagata faʻatau e sili atu ona naunau e filifili faʻailoga lauiloa ma oloa tau i le va o 1000-2000 yuan.
  • 4. Pe a faʻatau oloa cashmere, e sili atu le gauai atu o tagata faʻatau i le tau o le faʻatinoga o le oloa, sosoo ai ma le tulaga lelei ma le mafanafana o le faʻatinoina o le oloa.

O nei fa'ai'uga e iai le ta'iala taua mo lōia ma tagata fa'atau i le alamanuia o oloa tau tupe.Mo faʻataʻitaʻiga, e tatau ona faʻamalosia le fausiaina o auala faʻatau i luga ole laiga, faʻaleleia le tau o le tau ma le lelei o oloa, ma faʻaleleia le faʻaogaina o ituaiga lauiloa.Mo tagata faʻatau, latou te manaʻomia le faʻalogo atili i le tau o le faʻatinoga ma le lelei o a latou oloa, ma filifili faʻailoga lauiloa ma oloa tau i le va o le 1000 ma le 2000 yuan pe a faʻatau ina ia ausia se faʻatauga sili atu ma le faʻaaogaina o aafiaga.
E taua le maitauina e ui lava e le tele tele le faʻataʻitaʻiga o lenei suʻesuʻega, ae o loʻo faʻaalia pea.I le taimi lava e tasi, ua matou faʻaaogaina foi metotia faʻasaienisi ma se uiga faʻamalosi i le faʻagasologa o le faʻatulagaina o fesili ma suʻesuʻega faʻamaumauga e faʻamautinoa ai le saʻo ma le faʻamaoni o faʻamaumauga.
O le mea lea, matou te talitonu o faʻamatalaga o loʻo i luga ma faʻamaumauga e mafai ona tuʻuina atu faʻamatalaga taua mo le atinaʻeina o pisinisi oloa cashmere ma faʻatauga faʻatau.Matou te faʻamoemoe foi e sili atu suʻesuʻega talafeagai ma suʻesuʻega faʻamaumauga e mafai ona faʻalauteleina lo matou malamalama i le alamanuia.


Taimi meli: Mati-23-2023
;